Advertisement

Τσελσι Νιουκαστλ - Kontra Tselsi Nioykastl Me E8nikh Nighrias Contra Gr - Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο.

Τσελσι Νιουκαστλ - Kontra Tselsi Nioykastl Me E8nikh Nighrias Contra Gr - Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο.. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Η τσέλσι φιλοξενεί την νιούκαστλ με τις δύο ομάδες να χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Σε καλή κατάσταση είναι η τσέλσι και η νιούκαστλ προβληματίζει. Γι' αυτό και παραμένει ακριβώς πάνω από. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας.

Nioykastl Tselsi 0 2 Vid To10 Gr
Nioykastl Tselsi 0 2 Vid To10 Gr from www.to10.gr
Σε καλή κατάσταση είναι η τσέλσι και η νιούκαστλ προβληματίζει. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ. Το sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια στο internet που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στις 15/02/2021. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Γι' αυτό και παραμένει ακριβώς πάνω από.

Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες».

Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα.

Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Σημειώστε ότι μπορείτε και μόνοι σας να αλλάζετε κανάλια μετάδοσης. Ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια στο internet που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στις 15/02/2021. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία.

Tselsi Nioykastl 15 2 2021 Prognwstika Analysh Statistika Tziroi Youbet Gr
Tselsi Nioykastl 15 2 2021 Prognwstika Analysh Statistika Tziroi Youbet Gr from youbet.gr
Γι' αυτό και παραμένει ακριβώς πάνω από. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο. Η τσέλσι που μετράει 4 σερί νίκες με τον τούχελ στον πάγκο της, υποδέχεται την νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην τετράδα. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια στο internet που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στις 15/02/2021.

Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ενημερωθείτε για το αν υπάρχουν διαθέσιμα κανάλια στο internet που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στις 15/02/2021. Δυναμικά ξεκίνησε η τσέλσι κόντρα στη νιούκαστλ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 12' με τον ρεμί από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Το sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Η τσέλσι φιλοξενεί την νιούκαστλ με τις δύο ομάδες να χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η τσέλσι υποδέχεται τη νιούκαστλ στο λονδίνο και θέλει να πετύχει ακόμα μία.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Σε καλή κατάσταση είναι η τσέλσι και η νιούκαστλ προβληματίζει. Η τσέλσι φιλοξενεί την νιούκαστλ με τις δύο ομάδες να χρειάζονται το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

Tselsi Nioykastl 2 0 Kaytoi Oi 4oi Mple Epese 6h H Liberpoyl Vids Premier League Gazzetta Gr
Tselsi Nioykastl 2 0 Kaytoi Oi 4oi Mple Epese 6h H Liberpoyl Vids Premier League Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Ένατη αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. *η τσέλσι μετράει 18 εντός έδρας νίκες στις 25 τελευταίες συναντήσεις με τη νιούκαστλ στο πρωτάθλημα *1. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Το sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι.

Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Επέστρεψε στα γκολ ο βέρνερ. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι. Από τη 18η φούλαμ που με τα τωρινά δεδομένα θα πιέσουν εξ αρχής, αξίζει το over 1.5 ημίχρονο. *μόλις τέσσερις πόντους πήρε η νιουκάστλ στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος κόντρα στην τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας. Η νιούκαστλ γίνεται η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο. Σε καλή κατάσταση είναι η τσέλσι και η νιούκαστλ προβληματίζει. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β. Η τσέλσι του φρανκ λάμπαρντ χτίζει σερί νικών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Νιούκαστλ και τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες το απόγευμα της κυριακής 26/8/18 και ώρα 18.00 και αναμένεται να προσφέρουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Διαφορά 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη για τις «καρακάξες». Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχει η τσέλσι αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει το εμπόδιο την νιουκάστλ που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της τον τελέυταίο.

Η νιούκαστλ βρίσκεται στους +7β τσελσι. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της εντός έδρας νίκη της τσέλσι επί της νιούκαστλ.

Posting Komentar

0 Komentar